Åpner nytt mottaksanlegg på industriområdet i Verdal.

Vil tilby mottak av alt fra personbil til fritidsbåt

Om kort tid vil vi ha et fullskala mottaksanlegg på plass på industriområdet i Verdal. På sikt vil vi kunne tilby mottak av alt fra personbil til fritidsbåt, sier styreleder Bjarne Brøndbo i Bil1Din AS.

Sammen med Retura IR har de et drøyt år jobbet med etablering av et vrakpantmottak og behandlingsanlegg i Verdal. Mandag åpner anlegget, i første omgang kun for varebil og personbil. Men i løpet av kort tid vil også større biler, bobiler og campingvogner kunne leveres.

– Vi har fått tilbakemelding fra fylkesmannen om at søknaden er ferdig behandlet, men at den må knyttes opp mot et foretak, sier styreleder Bjarne Brøndbo i Bil1Din Verdal AS.

Lastebiler og fritidsbåter

Han forteller at selskapet Bil1Din Verdal AS vil bli registrert en av de første dagene og at det da er saksgangen hos Brønnøysundregistrene som avgjør når de starte mottak av alle typer kjøretøy og campingvogner.

På sikt vil mottaket i Verdal også kunne motta lastebiler og fritidsbåter, men at dette vil ta noen tid. Dette fordi mottak av lastebiler krever større maskiner, og at det trengs egen konsesjon for mottak av fritidsbåter.

Les resten av artikkelen i Trønder-Avisa her