Bil1Din

Bil1Din har fokus på at delene skal være av brukbar og godkjent kvalitet. Vår levering skal skje til avtalt tid. Vi lover deg bransjen beste tilgjengelighet til brukte bildeler, og ikke minst rask responstid som gir deg mulighet til hurtig avklaring med bileier. Skulle et problem oppstå, har vi meget gode rutiner for retur og reklamasjonsbehandling.

40

Namdal Bilopphuggeri / Bil1Din eies og drives av Bjarne og Lise Brøndbo.

For 40 år siden startet foreldrene til Bjarne Brøndbo, Liva & Arne, bilopphuggeriet på Skage. Myndighetene hadde bestemt at det fra 1. januar 1977 skulle innføres vrakpant på person- og varebiler i Norge.
Før vrakpanten trådte i kraft, skulle alle utrangerte biler som stod bak fjøs, låg i bekkedaler, stod i grustak eller kort og godt bare var hensatt i vår vakre natur, samles på godkjente mottak. De første årene var mottak, innsamling og fjerning av det som kunne skade miljøet, samt gjenvinning av stål og metaller fra bilene, det vi drev med. På midten av 80-tallet ble fokuset på brukte deler stadig større, og etter hvert ble salg av brukte bil-deler en viktig del av butikken. Arne Brøndbo var en av gründerne av den Norske Bil-demonteringsbransjen. I 2015 var Namdal Bilopphuggeri AS/Bil1Din den største omsetter av brukte bildeler i Norge med en forventet omsetning på ca 25 millioner kroner.
Vi er i dag 15 ansatte som sørger for at bedriften feirer 40 år med stor tro på det vi driver med og framtida.

Fakta om Bil1Din:
  • Tar imot ca. 1.000 biler i året
  • 15-20 ansatte
  • 15-20.000 ordrer pr. år
  • 70.000 deler på lager
  • 
www.bil1din.no Størst på brukte bildeler

Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

bjarne_bilde