Bil1Din åpner bil-mottak på Verdal

Våre åpningstider er :
Mandag – fredag: 08-16
Torsdager: 09-17
Du trenger ikke å gi beskjed før du kommer.

Velkommen til Bil1Din Bilmottak Verdal.

 

Det er ikke tillatt å levere biler utenom åpningstid, og biler som blir gjensatt utenfor området blir belastet med kr. 1.000,- i gebyr. Vi tar imot person- og varebiler med totalvekt oppad begrenset til 3.500kg. Vi er behjelpelig med lossing av biler som kommer på tilhenger/lastebil eller lignende. Bilene må være ryddet og rensket for søppel. Biler som leveres må være mulig å identifisere. Identifisering skjer ved å lese av chassisnummeret.

Trenger du å snakke med en medarbeider må du ringe: 74 28 20 10, og taste 2 for privat. Her møter du personer som kan svare på det du eventuelt lurer på.

Adresse:
Russerveien 1

Tilbake til nyhetsarkivet